Πρόγνωση καιρού Τετάρτη 9 Οκτωβρίου

Spread the love

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο, με ηλιοφάνεια, πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές μόνο βροχές την Πέμπτη στα δυτικά και την Παρασκευή κυρίως στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με στροφή από την Πέμπτη σε νοτίων διευθύνσεων, ενώ στα ανατολικά θα είναι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ με στροφή από την Πέμπτη σε νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Μακεδονία και αργότερα στη Θράκη, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και η θερμοκρασία από 9 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, παροδική συννεφιά και το θερμόμετρο από 14 έως 23 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία από 10 έως 27 βαθμούς.

Στην Πάτρα, καλός καιρός.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και ο υδράργυρος από 11 έως 27 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, βελτιωμένος καιρός και η θερμοκρασία έως 24 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με τοπικές νεφώσεις, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ στα δυτικά και το θερμόμετρο από 18 έως 25 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, καλός καιρός, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και ο υδράργυρος από 13 έως 25 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *