Υποδοχή Τιμίας Κάρας Αγίου Βησσαρίωνος στην πόλη των Τρικάλων

Spread the love

Με τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021, τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου ο Ιερός κλήρος και ο λαός των Τρικάλων προϋπάντησαν πανδήμως έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος την Ιερά και Χαριτόβρυτο Κάρα του Αγίου Βησσαρίωνος του Πολιούχου και κραταιού προστάτου της Επαρχίας μας.

Την Ιερά Κάρα κόμισε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βησσαρίων Δουσικιώτης, ο οποίος και ομίλησε καταλλήλως πριν το πέρας του Εσπερινού.

Aικατερίνη Ιερατικά Άμφια

Προ της εισόδου στον Ιερό Ναό τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση ενώπιον του τάφου του μακαριστού Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κυρού Αλεξίου.

Μετά το πέρας της υποδοχής τελέσθηκε η επίσημος Δοξολογία και ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ