Έναρξη μαθημάτων Αγιογραφίας στην Ενορία Μεγάρχης

Spread the love

Κατόπιν ευλογίας του Σεπτού μας Ποιμενάρχου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη μια νέας δραστηριότητας της Ενορίας Μεγάρχης. Με τη βοήθεια του Αγιογράφου κ. Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, που τα τελευταία δύο χρόνια καλλωπίζει με τις Αγιογραφίες του τον Ιερό μας Ναό, πήραμε την απόφαση να ξεκινήσουμε μαθήματα Αγιογραφίας στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αναλήψεως.

Ο κ. Παπαδόπουλος έχει διδάξει και στο παρελθόν στον Δήμο Καλαμπάκας και έχοντας την γνώση και υπομονή να ασχοληθεί με τη διδασκαλία δέχθηκε την πρόταση μας ώστε να κάνουμε αυτό το εγχείρημα και στην Ενορία Μεγάρχης.

Σε πρώτη φάση ανακοινώνουμε την έναρξη εκδήλωσης συμμετοχών για όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί ή και να γνωρίσει την τέχνη της Αγιογραφίας. Η συμμετοχή δεν είναι μόνο για τους ενορίτες μας, αλλά για όποιον θέλει να συμμετάσχει από την Ιερά Μητρόπολη μας.

Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες στόχος είναι να ανακοινωθεί η έναρξη των μαθημάτων τα οποία θα γίνονται στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αναλήψεως Μεγάρχης κάθε Τρίτη και Πέμπτη από ώρα 17:00-18:00 μ.μ.

Το μόνο που απομένει είναι η εκδήλωση του ενδιαφέροντος των πιστών που θέλουν να συμμετάσχουν στα μαθήματα και μέσα από το εύρος των συμμετεχόντων θα ανακοινωθούν και τα δίδακτρα τα οποία θα καταβάλλονται. Για εκδήλωση συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 6984354699 του Εφημέριου της Ενορίας μας ή και με προσωπικό μήνυμα στην ιστοσελίδα της Ενορίας Μεγάρχης.

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία αφού στον Νομό Τρικάλων δεν υπάρχει μια παρόμοια δραστηριότητα και σίγουρα τα αποτελέσματα θα είναι τα πλέον καλύτερα για αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν τον όμορφο κόσμο της Αγιογραφίας.

Σας περιμένουμε με πολύ αγάπη.