Εκοιμήθη ο π Χρήστος Καλομπάτσος

Spread the love

Θλίψη σκόρπισε στον Τύρναβο η είδηση του θανάτου του π Χρήστου Καλομπάτσιου. Ο 94χρονος Συνταξιούχος Ιερέας της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Τυρνάβου εκοιμήθη ξημερώματα Σαββάτου 29 Οκτωβρίου

Οι καμπάνες στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Τυρνάβου χτυπούν πένθιμα από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση της απώλειας του. 

Κατάγεται από τα βραγιαννά Καρδίτσας  γεννήθηκε στις 6/12/1929 απόφοιτος του λυκείου και του εκκλησιαστικού  φροντιστηρίου, χειροτονήθηκε διάκονος στις 6/12/1958 και πρεσβύτερος στις 7/12/1958 από τον μακαριστό Μητροπολίτη Λαρίσης κυρό Δημήτριου και πνευματικός από τον μακαριστό Μητροπολίτη Λαρίσης κυρό σεραφείμ, Πρωτοπρεσβύτερος Χειροθετήθηκε  από τον Μακαριστό Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κυρό Ιγνάτιο. Το σκήνωμα του πρωτοπρεσβύτερου θα βρίσκεται στο ναό από τις 7:30 π.μ. για λαϊκό προσκύνημα.

Η κηδεία θα τελεστεί τη Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12μ.μ. στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου παρουσία του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του Τη σύζυγο Κωνσταντίνα Πρεσβυτέρα Τα παιδιά: Νικόλαος – Ελισσάβετ Καλομπάτσου, Σάββας – Αλεξάνδρα Πολυχρονιάδη

Τα εγγόνια: Χρήστος, Χαράλαμπος, Αναστασία, Χρύσανθος, Κωνσταντίνα – τα αδέλφια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς…

Ο  καφές θα δοθεί στο κυλικείο του Κοιμητηρίου