Εξιτήριο για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο πιθανότερα σήμερα ή το αργότερο αύριο

Spread the love

Εξιτήριο αναμένεται να πάρει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τις επόμενες ώρες, το πιθανότερο σήμερα ή το αργότερο αύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ιερώνυμος έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων τα αποτελέσματα των οποίων θα αξιολογήσουν σήμερα εκ νέου οι γιατροί προκειμένου να αποφασίσουν πότε θα του δοθεί το εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στο οποίο νοσηλεύεται με κορονοϊό.

Στην Αρχιεπισκοπή μετά το εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν μέσα στο Σαββατοκύριακο έδειξαν ότι η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί σημαντικά. Υπενθυμίζεται ότι οι θεράποντες ιατροί του επέλεξαν να παραμείνει για λόγους ασφαλείας στο νοσοκομείο και το Σαββατοκύριακο, παρά το γεγονός ότι από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας η υγεία του παρουσίαζε σημαντική βελτίωση.

Μετά το εξιτήριο θα μεταφερθεί στη οικία του στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών όπου και θα ακολουθήσει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Ο Αρχιεπίσκοπος διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό μετά από τεστ στο οποίο υπεβλήθη στις 16 Νοεμβρίου, και δύο 24ωρα μετά ανέβασε πυρετό. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αρχικά νοσηλεύτηκε σε απλή κλίνη. Στη συνέχεια, λόγω και της ηλικίας του αλλά και επειδή ο πυρετός επέμενε, μεταφέρθηκε σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για προληπτικούς λόγους.