Επιμνημόσυνη Δέηση Στα Τέμπη

Spread the love

Συμπληρώθηκαν σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, σαράντα ημέρες από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην περιοχή των Τεμπών που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους πολλοί συνάνθρωποι μας.

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, συμμετέχουσα στο πένθος που έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο, τέλεσε στο σημείο του δυστυχήματος επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των ψυχών των βιαίως κεκοιμημένων αδελφών μας.

Το τρισάγιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ως εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, με τη συμμετοχή των κληρικών της Μητροπόλεως.

Αρκετοί συγγενείς των θυμάτων παραβρέθηκαν προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη των δικών τους ανθρώπων και να αφήσουν ένα λουλούδι στο σημείο του δυστυχήματος, ενώ ανακοίνωσαν και την ίδρυση του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών.

Παρόντες και οι αρχές της πόλεως και όλοι όσοι βοήθησαν εκείνες τις δύσκολες ώρες για να απεγκλωβιστούν οι τραυματίες, τους οποίους όλους ευχαρίστησε ο Ποιμενάρχης μας κ. Ιερώνυμος για τη θυσία που υπεβλήθησαν ώστε να σώσουν τους επιβάτες αδελφούς μας.