Κωνσταντίνος Μπογδάνος ευθέως προς… Κωστάκη Καραμανλή: Κακώς κατέβηκαν οι αφίσες για τις αμβλώσεις!

Spread the love

Σε αντίθεση με την οικτρή στάση του Υπουργού Κώστα Καραμανλή (ελπίζουμε οι χριστιανοί των Σερρών να μην την ξεχάσουν), άλλοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν δείλιασαν μπροστά στην προσπάθεια φίμωσης της χριστιανικής φωνής του λαού.

Έτσι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Μπογδάνος πήρε θέση για το θέμα που έχει δημιουργηθεί λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν έπρεπε να κατέβει η αφίσα.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διαφώνησε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6» για την απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών, να κατέβουν οι αφίσες για την καμπάνια «Αφήστε με να Ζήσω».

Ο ίδιος τόνισε ότι θα έπρεπε να κατέβουν στην περίπτωση που «διέδιδαν ψέματα, εάν παρανομούσαν ή προέτρεπαν σε παρανομία, εάν το περιεχόμενό τους ήταν υπερβολικά γραφικό ή εάν η εταιρεία επικαλείτο πολιτική ενάντια στη φιλοξενία κοινωνικών μηνυμάτων, που ίσως κρίνοντα αμφιλεγόμενα. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει».
Μάλιστα, συμπλήρωσε αναφορικά με την απόφαση του υπουργείου Μεταφορών ότι, «έγινε εσφαλμένη ανάγνωση της καμπάνιας» καθώς «κανείς δεν συζητά ή θέτει υπό αίρεση το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. Δεν είναι καν αυτό το περιεχόμενο του μηνύματος που τελικά λογοκρίθηκε. Η εκστρατεία τοποθετείται υπέρ της μη άσκησης ενός δικαίωμάτος που δεν αμφισβητείται. Γιατί αυτό το πράγμα περιορίζεται και κατεβαίνει;».

Ο ίδιος άφησε στη συνέχεια «καρφιά» για τον πρόεδρο της ΣΤΑΣΥ γιατί όπως λέει ταυτίστηκε με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, «καρμπόν οι δηλώσεις τους. Ο ένας μίλησε για προπαγάνδα, ο δεύτερος για παραπληροφόρηση. Δεν μου αρέσει όταν πρόεδρος δημόσιου φορέα συγκοινωνίας αναπαράγει σχεδόν επί λέξει τη δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ».

Από την πλευρά μας όμως πρέπει να τονίσουμε ότι θα πρέπει κάποτε από το δικαίωμα της γυναίκας στην άμβλωση να περάσουμε και στο δικαίωμα του παιδιού να ζήσει.

Πηγήexapsalmos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *