Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έδωσε εκπομπη στον Σεβ. Γόρτυνος Ιερεμία στον Ρ/Σ της Εκκλησίας

Spread the love

Ο μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμίας ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για την αποπομπή του από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραικής Εκκλησίας και ο Μακαριώτατος φρόντισε τάχιστα να του δοθεί εβδομαδιαία εκπομπή στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος
Φαίνεται πως ο μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμίας μετά τη σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, με την οποία γνωστοποίησε ότι διεκόπη η συνεργασία του συγκεκριμένου ιεράρχη με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραικής Εκκλησίας πέρασε στην αντεπίθεση με το δικό του τρόπο.

Αφορμή στάθηκε, σύμφωνα με αυτά που είπε ο Σεβ. Πειραιώς κ. Σεραφείμ, οι ύβρεις που εκτόξευσε ο Σεβ. Γόρτυνος κ. Ιερεμίας εναντίον μητροπολιτών που είχαν διαφορετική άποψη για το ζήτημα της αναγνώρισης της νέας Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ο μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμίας ενημέρωσε καθηκόντως τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο -και μάλιστα δι᾽ εγγράφου- για την αποπομπή του από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραικής Εκκλησίας και για όλα όσα έγιναν και αντηλλάγησαν δημοσίως και ο Αρχιεπίσκοπος φρόντισε τάχιστα να του δοθεί εβδομαδιαία εκπομπή στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος. Όπως πληροφορηθήκαμε από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας ο Σεβ. Γόρτυνος θα έχει πλέον τη δική του εκπομπή στο ραδιόφωνο της Εκκλησίας.

Πηγή exapsalmos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *