Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίων Ενδόξων Θεοστέπτων Μεγάλων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων

Spread the love

Φέρεται εις γνώσιν των ευλαβών Χριστιανών ότι την 21ην του μηνός Μαΐου 2021 πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης της πόλεώς μας.

Οι Ιερές Ακολουθίες θα λάβουν χώρα κατά το κάτωθι πρόγραμμα:

ΠΕΜΠΤΗ 20 ΜΑΪΟΥ 2021, ΩΡΑ 7:00 μ.μ.:

Μέγας Πανηγυρικός  Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών  κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.

ΩΡΑ 9:30 μ.μ.:

Ιερά Αγρυπνία (Όρθρος και Θεία Λειτουργία)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΪΟΥ 2021, ΩΡΑ 7:00-10:30 π.μ.:

Η ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία πανηγυρική Αρχιερατική Θεία  Λειτουργία, μετά Θείου Κηρύγματος, Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών  κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ και Χειροτονία Διακόνου.

ΩΡΑ 7:00 μ.μ.:

Η ακολουθία του μεθέορτου Εσπερινού και της Ιεράς Παρακλήσεως προς τιμήν των Αγίων Ενδόξων, Θεοστέπτων, Μεγάλων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης.

ΩΡΑ 9:30-12:15 βραδινή:

Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία (Όρθρος και Θεία Λειτουργία) Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών  κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΜΑΪΟΥ 2021, ΩΡΑ 7:30-9:00 π.μ.:

Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

ΩΡΑ 7:00-8:30 μ.μ.:

Εσπερινός και Κτητορικό Μνημόσυνο.

Παρακαλούνται οι φιλέορτοι και φιλακόλουθοι Χριστιανοί να προσέλθουν και να λάβουν τη χάρη και ευλογία των Αγίων.

Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 7:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Οι Ακολουθίες θα μεταδοθούν σε ζωντανή σύνδεση μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως. Επίσης διαδικτυακά στο YouTube από το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ» μέσω της συχνότητος των 102 F.M. και διαδικτυακά.