ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ – “Αρχαίων Φωτοσκιάσεις” και “Θωριές σε φόντο γκρίζο” του Λάζαρου Γαϊτάνη

Spread the love

Ο φορέας Πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος», συνεργάστηκε, τούτη τη φορά με τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου σε μια ακόμη σημαντική εκδήλωση με τιμητικό και συμβολικό χαρακτήρα.

Την Παρασκευή 17/1, στις 7.00μ.μ., στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Εξωραϊστικής Λέσχης Βόλου, παρουσιάζουν τις πρώτες Ποιητικές Συλλογές, του τ. Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, κ. Λάζαρου Γαϊτάνη. «Αρχαίων Φωτοσκιάσεις» και «Θωριές σε φόντο γκρίζο» είναι οι τίτλοι των δύο ποιητικών συλλογών.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πάρουν δωρεάν στα χέρια τους ένα καλαίσθητο βιβλίο, με δύο εξώφυλλα. Η έκδοση υλοποιήθηκε από τις Γραφικές Τέχνες «ΠΑΛΜΟΣ», για λογαριασμό των «Εκδόσεων Ιδιόμελον», που πραγματοποίησαν με τον τρόπο αυτό το πρώτο τους εκδοτικό βήμα στα μονοπάτια της ποίησης.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει ο Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Χρήστος Στρατηγόπουλος. Τις δύο συλλογές θα παρουσιάσουν, η νομικός  και ποιήτρια, Έλενα Ψαραλίδου – Φιλιππιτζή, για την Ποιητική Συλλογή “Αρχαίων Φωτοσκιάσεις”, ενώ η εκπαιδευτικός και συγγραφέας, Ματίνα Δολιανίτη – Μαρδέλη θα παρουσιάσει την Ποιητική Συλλογή “Θωριές σε φόντο γκρίζο”.

Η παρουσίαση θα διανθιστεί με μοναδικές απαγγελίες από τον Νίκο Βαραλή, δημοσιογράφο,  Διευθυντή Ρ/Σ της Ι.Μ.Δ. «Ορθόδοξη Μαρτυρία» και μέλος του Δ.Σ. της «Μαγνήτων Κιβωτού» και την Βίκυ Καποτά, Θεολόγο, Παραγωγό λόγου, Προϊσταμένη Ρ/Σ Ε.Ρ.Τ. Βόλου.

Και πριν το καθιερωμένο κλείσιμο της εκδήλωσης από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, θα υπάρξει τοποθέτηση του ποιητή Λάζαρου Γαϊτάνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *