Χειροτονία Διακόνου στον Ι. Ν. Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Ν. Μυλότοπο Γιαννιτσών

Spread the love

Στον περικαλλή και Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Νέου Μυλοτόπου, με την κανονική άδεια και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος σήμερα 26η του μηνός Σεπτεμβρίου 2022 χοροστάτησε στον Όρθρο της Πανηγύρεως στο τέλος του οποίου χειροθέτησε τον ευλαβέστατο Μόναχο Χρυσόστομο εις υποδιάκονο. Εν συνεχεία συλλειτούργησε στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεοφίλου και ετέλεσε την εις διάκονον χειροτονία του υποδιακόνου π. Χρυσοστόμου Κοτίδη.

Μετά των Σεβασμιωτάτων αρχιερέων συλλειτούργησαν ο ιερομόναχος Σάββας Αγιαννανίτης εκπρόσωπος του γέροντος Χρυσοστόμου Αγιαννανίτου πνευματικού Πατρός του χειροτονουμένου, ο Αρχιμανδρίτης π. Αχίλλιος Τσούτσουρας ιεροκήρυξ της Ι. Μ. Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης, ο Αρχιμανδρίτης π. Χερουβείμ Τσίνογλου ιεροκήρυξ της Ι. Μ. Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας, ο Αρχιμανδρίτης Καλλίνικος Δωράκης εφημέριος του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γιαννιτσών και πλειάδα ιερέων.

Τα ιερά αναλόγια εκόσμισαν ο Οσιολογιώτατος Γέρων Δαμασκηνός ο Αγιορείτης μετά της Συνοδίας αυτού και ο Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Σιδηροκάστρου κ. Πέτρος Ρώμας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ