ΆΡΘΡΑ

Οι φλόγες έμοιαζαν με ανεμοστρόβιλο, ανέφερε ο εθελοντής πυροσβέστης που τραυματίστηκε στη φωτιά στην Εύβοια Κυριάκος Καρλαφτόπουλος, σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Star».

Οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα έχουμε διαμορφώσει έναν τρόπο ζωής που εξυπηρετεί μόνον την ικανοποίηση του εγώ. Θα αρχίσω από τις μεγαλύτερες ηλικίες. Οι συνταξιούχοι έχουν την σύνταξή τους, το σπιτάκι τους, κάποιοι τα εγγονάκια τους, κάνουν όσο τους το επιτρέπει η τσέπη τις εκδρομές τους και περνούν μια γενικά ευχάριστη ζωή. Οι μεσήλικες έχουν...

Η Χαρά Θεού παρουσιάζει το έργο της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας, που αποτελείται από επίσημες επιτροπές κοινοβουλίων όλου του Ορθόδοξου κόσμου, με μόνιμη έδρα την Ελλάδα. Η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας στη Χαρά Θεού.

Περισσότεροι από 50 άνθρωποι , στην πλειοψηφία τους Χριστιανοί, σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επιθέσεων που εξαπέλυσαν μουσουλμάνοι αντάρτες στη βορειοδυτική Κεντροαφρικανική Δημοκρατία κοντά στα σύνορα με το Τσαντ.