24Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ HELEXPO - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

                            24η Έκθεση Εκκλησιαστικής Τέχνης ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Αυτό τον Μάιο και για τρείς ημέρες, η καρδιά της Εκκλησιαστικής Τέχνης χτυπά στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, όπου θα πραγματοποιηθεί η 24η Έκθεση Έκκλησιαστικής τέχνης «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ», από την Κυριακή 12 έως την Τρίτη 14 Μαΐου 2019. Ιερωμένοι όλων των βαθμίδων της Εκκλησίας, Μοναχοί και Μοναχές τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, έμποροι Εκκλησιαστικών ειδών και πιστοί δωρητές θα έχουν την ευκαιρία να βρούν και να θαυμάσουν μοναδικά εκθέματα και έργα εκκλησιαστικής τέχνης, απαραίτητα λειτουργικά για τον εξοπλισμό και την ευταξία των Ιερών Ναών και των Ιερών Μονών.
Παράλληλα αποκλειστικοί προμηθευτές παρουσιάζουν ενθυμήματα και άλλα είδη για τα μοναστηριακά εκθετήρια, τα καταστήματα λαικής τέχνης και εκκλησιαστικών ειδών.
Μαζί διοργανώνεται και η βυζαντινή εικαστική έκθεση «ΦΩΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΝΕΣΠΕΡΟΝ» με την συμμετοχή καλλιτεχνών - δημιουργών που προβάλουν μιά άλλη διάσταση της βυζαντινής τέχνης και της Ορθόδοξης Χριστιανικής πνευματικότητας.
Οι ώρες λειτουργίας είναι 10:00 - 20:00 για όλες τις ημέρες, ενώ τα εγκαίνεια θα τελεστούν την Κυριακή 12 Μαίου στις 12:00.