Στα τσιμέντα του «Ανθή Καραγιάννη» ο Μητροπολίτης Στέφανος [φωτογραφίες]

Ο Ποιμενάρχης τίμησε με την παρουσία του τόσο τους φιλάθλους του ΑΟΚ όσο και του Νέστου Χρυσούπολης κατά το τοπικό ντέρμπι κορυφής-Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης βρέθηκε και στο Κλειστό Κολυμβητήριο για το Διεθνές Τουρνουά

το ότι είναι πρώτιστο μέλημά του η προσέγγιση των νέων και το «αγκάλιασμα» της Ιεράς Μητρόπολης ΦΝΘ με την κοινωνία της Καβάλας είναι ηλίου φαεινότερο ήδη από τη μέρα της ενθρόνισής του. Το ότι είναι φίλαθλος και μάλιστα με... ποδοσφαιρικές γνώσεις είναι κάτι εξίσου γνωστό, αλλά συνάμα και πρωτότυπο για έναν Ποιμενάρχη. Μάλιστα, προτίμησε να καθίσει στα... τσιμέντα, ούτε καν στα καθίσματα, πόσο μάλλον στα δημοσιογραφικά θεωρεία, απολαμβάνοντας το πρώτο ημίχρονο με τους φιλάθλους της Καβάλας από τα άβολα σκαλάκια.

Ο Μητροπολίτης Στέφανος, αποδίδοντας και... ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, το δεύτερο ημίχρονο το παρακολούθησε στο πέταλο, μαζί με τους φιλάθλους του Νέστου, πλάι στον δήμαρχο, Βαγγέλη Τσομπανόπουλο, χωρίς να κάνει διακρίσεις ούτε για το... ποδοσφαιρικό ποίμνιό του. Άλλωστε και ο ίδιος είναι λάτρης του αθλήματος, με... εξειδικευμένες ποδοσφαιρικές γνώσεις, ενώ παρακολουθεί και αγώνες, όποτε του το επιτρέπει το γεμάτο πρόγραμμά του, δείχνοντας, μάλιστα, ιδιαίτερη προτίμηση σε μεγάλη ελληνική ομάδα, πλην του ΑΟΚ και των τοπικών ομάδων.

Το φίλαθλο πνεύμα του Ποιμενάρχη, όμως, δεν περιορίζεται μόνο στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ -έχει δει από κοντά και αγώνες της Ένωσης- αλλά φτάνει μέχρι και στο υγρό στοιχείο, καθώς το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 παρακολούθησε τους κολυμβητικούς αγώνες οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στο Κλειστό Κολυμβητήριο της Καβάλας κατά το 2ο Κολυμβητικό Τουρνουά «Απόστολος Παύλος»

πηγή: https://www.kavalaspot.gr