Συγκλονίζει ο εθελοντής που τραυματίστηκε στην Εύβοια: Οι φλόγες έμοιαζαν με ανεμοστρόβιλο

Οι φλόγες έμοιαζαν με ανεμοστρόβιλο, ανέφερε ο εθελοντής πυροσβέστης που τραυματίστηκε στη φωτιά στην Εύβοια Κυριάκος Καρλαφτόπουλος, σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Star».

Ο εθελοντής μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν είχε καθόλου φλόγες αλλά έκανε έναν αέρα και η φωτιά ήταν σαν ανεμοστρόβιλος. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Τραυματίστηκα στα χέρια μου» είπε και συνέχισε: «Η φωτιά ήταν γύρω στα 200 μέτρα. Είχε μία φλόγα μικρή. Κάνει έναν αέρα, έναν ανεμοστρόβιλο μες στη χαράδρα. Μας κύκλωσε και τα πυροσβεστικά και έφυγα μέσα από τις φλόγες. Γιατί άμα καθόμουνα εκεί δεν ξέρω τι θα γινόταν. Μπορεί να μη μίλαγα τώρα».

Στον τηλεοπτικό φακό μίλησαν και οι γονείς του πυροσβέστη που περίμεναν στο νοσοκομείο ΚΑΤ για να δουν την εξέλιξη της εγχείρησης: «Στη διαδρομή που πηγαίνανε μέσα στη φωτιά για να τη σβήσουνε τους ήρθε ένα... σαν ανεμοστρόβιλος γύρισε ο αέρας και τον άρπαξε η φωτιά στα χέρια και στο πρόσωπο και στα πόδια του» είπε ο πατέρας του νεαρού, ο οποίος συγκινημένος ζήτησε από την πολιτεία να μεριμνήσει για όλους τους εθελοντές γιατί το αξίζουν. Η μητέρα του φυσικά, δήλωσε περήφανη για το γιο της.