Ένα ποτάμι αγάπης πλημμύρισε το Επισκοπείο της Ι.Μ. Φθιώτιδος

Spread the love

Την αγάπη και τις καρδιακές ευχές εκατοντάδων πιστών δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών για τα ονομαστήριά του ανοίγοντας διάπλατα το Επισκοπείο της Μητροπόλεως στα πνευματικά του παιδιά, κληρικά και λαϊκά μέλη της Εκκλησίας, όλων των ηλικιών.

                 Ο Σεβασμιώτατος από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, δέχθηκε επισκέψεις από εκατοντάδες Κληρικούς, Μοναστικές Αδελφότητες, Άρχοντες αλλά και πιστό λαό, κάθε ηλικίας και κυρίως νέους, οι οποίοι πέρασαν την πόρτα του Ιερού Επισκοπείου και με εγκάρδιο τρόπο και πολλή αγάπη ευχήθηκαν στον κ. Συμεών τα έτη πολλά.

          Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος, ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα Αρχιμ. π. Ραφαήλ Γρίβας, Βουλευτές της Φθιώτιδος, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, Δήμαρχοι του τόπου, Ανώτατοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, Αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων και μέλη Συλλόγων, αλλά και απλοί πολίτες κάθε ηλικίας, ακόμη και μαθητές και μαθήτριες της πόλης επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο χαρίζοντάς του μαζί με τις ευχές τους, ένα χαμόγελο αγάπης, λαμβάνοντας την πατρική του αρχιερατική ευλογία αλλά και το εόρτιο κέρασμα  του Σεβασμιωτάτου. 

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ