Αγιασμός για την έναρξη της νέας κατηχητικής περιόδου  στην Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος

Αγιασμός για την έναρξη της νέας κατηχητικής περιόδου στην Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος

Σεπτέμβριος 26, 2019 Κλείσιμο Από ekklhsiastkaneathessalias
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Instagram
Houzz
Telegram
Vk
Weibo
Wechat

Στα πλαίσια της ποιμαντικής μέριμνας της τοπικής μας Εκκλησίας για τα παιδιά, λειτουργούν και φέτος τα κατηχητικά σχολεία στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.
Ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας κατηχητικής περιόδου, έγινε την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 στις 6:00 το απόγευμα, στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως μας επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου
Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος ο οποίος μετά τον Αγιασμό καλωσόρισε τους εκλεκτούς συνεργάτες του κατηχητικού έργου, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τους παρακάλεσε με ιδιαίτερη προθυμία και πύρινο ζήλο να διακονήσουν τον χώρο της νεότητος, να αγαπήσουν πολύ και να στηρίξουν του νέους, ώστε να πάρουν εφόδια ζωής σε μια εποχή που δοκιμάζονται τα πάντα.
Τους παρεκίνησε δε να έχουν Ιερό ενθουσιασμό, να επιδεικνύουν συνέπεια και ακρίβεια στην πνευματική τους ζωή, ώστε να δέχονται την ευλογία του Θεού και να αποτελούν πρότυπα για τους νέους βλαστούς της Εκκλησίας μας.
Τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος ευχήθηκε καλή και ευλογημένη νέα κατηχητική χρονιά σε όλους τους κατηχητές και ο θερισμός αυτής να είναι πολύς και αποδοτικός
Ο υπεύθυνος του γραφείου νεότητας π. Παναγιώτης Καλλιώρας στην συνέχεια, αναφέρθηκε στα βοηθήματα της Κατήχησης που μπορούν να χρησιμοποιήσουν και δόθηκε σε όλους τους κατηχητές βοηθητικό υλικό.