Θάνατος Αρχιμανδρίτη στην Κυψέλη: Όλα δείχνουν εγκληματική ενέργεια

Spread the love

Σοκ έχει προκαλέσει στους κόλπους της Αρχιεπισκοπής Αθηνών η είδηση του θανάτου του αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στην οδό Κύπρου 53 στην Κυψέλη, το βράδυ της Τετάρτης.

Ο 52χρονος αρχιμανδρίτης ήταν εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Χαλανδρίου και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βρέθηκε απαγχωνισμένος στην οικεία του, με την ζώνη περασμένη στο λαιμό του.

Αμέσως ενημερώθηκαν η μητέρα και ο αδερφός του, που ζουν στο Άργος. Μάλιστα η μητέρα του μιλώντας στο Star Channel στην εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα” τονίζει ότι “δεν έβαλε τέλος στη ζωή του ο γιος μου. Δεν είναι όπως το λέτε. Ψάχνει το τμήμα ανθρωποκτονιών διότι τον βρήκαν με μώλωπες. Ήταν πολύ δοτικός , βοηθούσε πολύ κόσμο”.

«Ήταν ένας καλός άνθρωπος και ιερέας. Από χτες το βράδυ που έμαθα την είδηση του θανάτου του, έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ», λέει μια κυρία στο protothema.gr που γνώριζε τον Αρχιμανδρίτη και πήγαινε στην εκκλησία στο Χαλάνδρι όπου ήταν εφημέριος, ενώ ένας άλλος πιστός αναφέρει:

«Έχουμε σοκαριστεί γιατί ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να προσφέρει πολλά ακόμα, ακούραστος, χαμογελαστός και δεν φαινόταν ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του. Μας μιλούσε για το θαύμα της ζωής και μας έλεγε να ευγνωμονούμε τον Θεό για αυτό. Δεν πιστεύω ότι αυτοκτόνησε».

Ο τρόπος με τον οποίο ήταν κρεμασμένο το θύμα δεν αποκλείει την ανθρωποκτονία. Κανείς από τον ιερό ναό δεν γνώριζε έως και τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης τον θάνατο του ιερέα, ενώ τον αναζητούσαν από την περασμένη Δευτέρα.