Ο Υπουργός Υγείας στην Ιερά Μητρόπολη Σύρου

Spread the love

Με την παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Βασ. Κικίλια, του Διοικητού της 2ης Υ.Πε. Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστου Ροϊλού, του Βουλευτού και πρώην Υπουργού κ. Ιω. Βρούτση, του Βουλευτού κ. Φιλ. Φόρτωμα, του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Νικολ. Λειβαδάρα, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μ.Δαδάου, του εκπροσωπούντος τον ΡΚ Επίσκοπο Σύρου κ. Πέτρο. Βικαρίου Πανοσιωτ. Αντωνίου, του Διοικητού του Νοσοκομείου κ. Μιχ. Ζουλουφού και του Διευθυντή του Νοσοκομείου κ. Τρίντζαλη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Θέατρο “Απόλλων”, στην Ερμούπολη, Ημερίδα, που διοργάνωσε η 2η Υ.Πε. Πειραιώς και Αιγαίου με θέμα «Ένα ψηφιακό νοσοκομείο στην καρδιά του Αιγαίου».

Κατ’ αυτήν κεντρικός ομιλητής ήταν ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλειος Κικίλιας, ο οποίος εξήγγειλε και την κατάθεση νομοσχεδίου για τη στελέχωση των Νοσοκομείων.

Ομίλησαν, επίσης, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Βαρδάκειου και Πρώιου Νοσοκομείου Σύρου ο Διοικητής της 2ης Υ.Πε. Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστος Ροϊλός και ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Μιχ. Ζουλουφός, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν οι Βουλευτές κ.κ. Ι. Βρούτσης και Φιλ. Φόρτωμας, ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Νικ. Λειβαδάρας και ο Σεβασμιωτάτος κ. Δωρόθεος Β΄, ο οποίος συνεχάρη τους τους κ.κ. Ροϊλό, Ζουλουφό και Τρίτζαλη και τους Ιατρούς και Νοσηλευτές του Νοσοκομείου, καλωσόρισε τον κ. Υπουργό και τον συνεχάρη για τις προσπάθειες, που καταβάλλει για την προστασία και τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Ακολούθως, ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλειος Κικίλιας πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Γραφείο του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄ στο Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως.