Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη, Μονές και χωριά των Τρικάλων από 18 έως 23 Δεκεμβρίου 2019

Spread the love

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη, Μονές και σε χωριά των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου, από 8:00-01:30 βραδινή στην Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου, επί τη μνήμη του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 8:30-12:30 βραδινή, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου μάρτυρος Θεμιστοκλέους, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ζάρκου Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, από 9:30-12:30 βραδινή, με την ευκαιρία της ελεύσεως αποτμήματος Ιερού Λειψάνου της Αγίας ενδόξου Μυροφόρου και Ισαποστόλου Μαρίας της Μαγδαληνής, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου από 8:30-12:30 βραδινή, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων οι Μεγάλες και Βασιλικές Ώρες και ο Εσπερινός με Θεία Λειτουργία Μεγάλου Βασιλείου ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.