Με επιτυχία η αιμοδοσία στην ενορία Σερβωτών

Spread the love

Η επιδημία του κορωνοϊού, που βρίσκεται σε εξέλιξη και στην χώρα μας, προκαλεί μείωση στην προσέλευση των αιμοδοτών, λόγω της επιφυλακτικότητάς τους να αιμοδοτήσουν μέσα στο νοσοκομειακό περιβάλλον. Η μείωση αυτή προκαλεί μείωση των αποθεμάτων αίματος, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των ασθενών.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου η ενορία Αγίων Αποστόλων Σερβωτών υπό την οργάνωση του εφημερίου π. Βασιλείου Παπαδημητρίου και σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων διοργάνωσε την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 αιμοδοσία εντός του Ιερού Ναού.

Πολλοί από τους κατοίκους των Σερβωτών πρόσφεραν εκτός από το αίμα τους και την… αγάπη τους για τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Άλλωστε με την φροντίδα των υπεύθυνων ιατρών και νοσηλευτών του νοσοκομείου Τρικάλων όλα κυλούν ομαλά και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Το αντίθετο, όσοι προσφέρουν το αίμα τους κερδίζουν και την πνευματική τους ανάταση και αυτό είναι μεγάλο κέρδος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ