ΤΎΡΝΑΒΟΣ

Πλήθη πιστών χριστιανών προσκύνησαν τον επιτάφιο της Παναγίας, στον εορτάζοντα ιστορικό και πέτρινο Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Αμπελώνα.

Με μεγαλοπρέπεια σήμερα τελέστηκε σήμερα, Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019
το απόγευμα ο πανηγυρικός εσπερινός στον Προφήτη Ηλία Τυρνάβου. στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο σεβ. Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ Ιερωνύμου. Ο Σεβασμιώτατος στον θείο λόγο του αναφέρθηκε στον βίο του αγίου όπου προφήτευσε... εν συνέχεια ο εφημέριος του αγίου Ιωάννου...

Παράκληση για την επιτυχία και την ενίσχυση των μαθητών που δίνουν ενδοσχολικές ή Πανελλήνιες εξετάσεις τελέστηκε σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Αμπελώνα πρωτοπρεσβύτερο Νεκτάριο Φωκίδη.

Με τη συμμετοχή πλήθους πιστών τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας, στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Αμπελώνα από τον Αρχιμ. Αχίλλιου Τσούτσουρα, Αρχιμανδρίτη π. Γεδεών Μαντά, του προϊστάμενου του ναού αρχιμανδρίτη π. Αντώνιου Καρυώτη και παρουσία πολλών κληρικών.

Ανακοινώνεται στον φιλάγιο και φιλακόλουθο λαό του Τυρνάβου ότι την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 και ώρα 21:00 - 12:00 θα τελεστεί στον Ι.Μ.Ν. Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου ιερά και κατανυκτική Αναστάσιμη Αγρυπνία για τους υποψηφίους μαθητές των πανελληνίων, προαγωγικών και λοιπών εξετάσεων!

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αργυροπουλίου μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και τέλεσε τον Αναστάσιμο Εσπερινό της εορτής της Παναγίας. Οι κάτοικοι του γραφικού χωριού του Δήμου Τυρνάβου υποδέχθηκαν τον σεπτό μας Ποιμενάρχη με αισθήματα σεβασμού, ενώ ο εφημέριος της ενορίας καλωσόρισε τον κ....

Την εκκλησία του Προφήτου Ηλιού Τυρνάβου επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, συνοδεύομενος από τον υπεύθυνο ιερέα του ναού π. Γεώργιο Παπαϊωάννου. Ο σεπτός μας Ποιμενάρχης επέβλεψε τον ιερό ναό και τους πέριξ χώρους αυτού και ενημερώθηκε από τον π. Γεώργιο για τις αναστηλωτικές προσπάθειες που χρήζουν ώστε ο...

πραγματοποιήθηκε χθες με μεγάλη συμμετοχή του χριστεπωνύμου πληρώματος η λιτάνευση της ιεράς εικόνος του Αγίου Γεωργίου, στην ομώνυμη ενορία του Τυρνάβου.