Διανομή δεμάτων αγάπης από την Ι. Μ. Θεσσαλιώτιδος

Spread the love

Το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος συνεχίζοντας την προνοιακή μέριμνα και φροντίδα του για τις ευάλωτες και άπορες οικογένειες της Ιεράς Μητροπόλεως διένειμε και φέτος δέματα αγάπης σε συνεργασία με την Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, η οποία προσέφερε εφέτος: τα κοτόπουλα, το λάδι και άλλα είδη τροφίμων, τα οποία συμπλήρωσαν τα 130 δέματα τροφίμων, τα οποία διανεμήθηκαν σε ισάριθμες οικογένειες, οι οποίες σιτίζονται καθημερινά στο σπίτι Αγάπης Καρδίτσας την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου ε.έ.

Παράλληλα και στα υπόλοιπα Σπίτια Αγάπης Φαρσάλων, Σοφάδων, Αγναντερού, Παλαμά αλλά και στις Ενορίες της Μητροπόλεώς μας μοιράστηκαν πάνω από 2000 δέματα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος συνοδευόμενος από τον Υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητο Δήμου και τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας κ. Γεώργιο Μπούκη, κατά την διανομή των δεμάτων στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσας, όπου χτυπάει η καρδιά του Φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως μας, για μια ακόμη φορά εξέφρασε ευγνωμόνως τις πατρικές και αρχιερατικές του ευχαριστίες σε όλους όσους ενισχύουν το Φιλανθρωπικό έργο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου, όλως δε ιδιαιτέρως στον Πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας και σε όλους τους εθελοντές, εθελόντριες, ιερείς και λαϊκούς καθώς και τις εταιρείες κρέατος ΠΛΙΑΣΑΣ και ΤΣΙΑΝΑΒΑΣ και ευχήθηκε πατρικώς να διέλθουμε τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων με υγιεία, αγάπη και πίστη!