Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη, Μονές και χωριά των Τρικάλων από 23 έως 30 Οκτωβρίου 2020

Spread the love

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη, Μονές και χωριά των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου από 9:30-12:30 βραδινή στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τρικάλων(Ακολουθία Μεγάλης Εβδομάδος Αγίου Δημητρίου, Μεγάλη Παρασκευή, Εγκώμια και Θεία Λειτουργία) ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου από 10-12:30 βραδινή στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την ίδια μέρα θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία: α) στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων από 09:00-12:30 ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία καί β) στην Ιερά Μονή Αγίου Προκοπίου χωρίου Άγιος Προκόπιος Τρικάλων από 9:00-12:30 βραδινή ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου από 9:00-12:15 βραδινή με την ευκαιρία πανηγύρεως της Ιεράς Εικόνος Παναγίας «ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.

Την ίδια μέρα θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία από 08:30-12:30 στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου από 08:30-12:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Ελένης της εκ Σινώπης του Πόντου από 8:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.