Δοξολογία για την 100η Επέτειο απελευθέρωσης της Κομοτηνής (ΦΩΤΟ)

Spread the love

Στα πλαίσια του Εορτασμού της 100ης επετείου της απελευθερώσεως της Κομοτηνής την παραμονή των Ελευθερίων Τετάρτη 13 Μαίου ε.ε. πραγματοποιήθηκε η Υποδοχή της σεπτής θαυματουργού Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Φανερωμένης εκ της Ιεράς Μονής Βαθυρρύακος, εις τον χώρον προ του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος και των φιλοξενούμενων Μητροπολιτών Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος και Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, του Ιερού Κλήρου, των αρχών και του λαού της πόλεως και ετελέσθη ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός.

Την δε Πέμπτην ανήμερα των Ελευθερίων, 14η Μαίου ετελέσθη Πανηγυρικόν Αρχιερατικόν Συλλείτουργον, συνιερουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος, Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου και Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος, επίσημη Δοξολογία επί τη επετείω της απελευθερώσεως της πόλεως, εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας υπό του εντιμωτάτου Δημάρχου του Δήμου Κομοτηνής κ. Ιωάννη Γκαράνη.

Συμφώνως δε προς το προβλεπόμενον πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε Επιμνημόσυνος Δέησις και κατάθεσις στεφάνων εις το Ηρώον της πόλεως.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ