Εμβολιάστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος

Spread the love

Στο Κέντρο Υγείας Λατσιών έλαβε σήμερα το εμβόλιο κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος.

Έφτασε στο Κέντρο γύρω στις δέκα και δεκαπέντε το πρωί και πριν από το προκαθορισμένο ραντεβού που ορίστηκε από τους αρμόδιους λειτουργούς για να του χορηγήσουν το φάρμακο.

Αμέσως μετά τον εμβολιασμό έστειλε μήνυμα στους πολίτες να μην φοβούνται και να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊου, καθώς και να τηρούν πιστά τα περιοριστικά και απαγορευτικά μέτρα κατά του COVID-19.

“Δεν το κατάλαβα, αμέσως το έβαλε χωρίς να το αντιληφθώ και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους επιστήμονες που εφήυραν αυτό το εμβόλιο που θα βοηθήσει τον κόσμο να αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι μαζί με τις άλλες ασθένειες, θα ζήσουμε και με αυτή την ασθένεια. Θα έχουμε μια ασφάλεια με αυτό το εμβόλιο που εφήυραν. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι πρέπει να τηρούμε τα μέτρα, απο την πρώτη στιγμή είπα στην κυβέρνηση ότι πρέπει να είμαστε αυστηροί και είπαμε και στους ιερείς μας ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να προστατεύουμε ο ένας τον άλλον. Πιστεύω ότι δεν κόλλησε κανένας μέσα στην εκκλησια γιατί από την πρώτη στιγμή εφαρμόζουμε τα μέτρα και δεν κάθεται ο ένας κοντά στον άλλο.”

Ο εμβολιασμός του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου έγινε στην παρουσία του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου, ο οποίος βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Λατσιών.