Αντισώματα μέσω πλάσματος χορηγούνται στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Spread the love

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος παρά την σοβαρότητα της ασθενείας που τον έχει καταλάβει ανταποκρίνεται θετικά στην θεραπεία που άρχισε να του χορηγείται  από την πρώτη στιγμή. Χθες όπως έγινε γνωστό του χορηγήθηκαν αντισώματα μέσω πλάσματος- θεραπεία που χορηγήθηκε και στον Αναστάσιο.

Λέγεται μάλιστα ότι τα αντισώματα μέσω πλάσματος χορηγήθηκαν στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο  χθες το απόγευμα και γιαυτό σήκωσε πυρετό. Πρόκειται για θεραπεία ταχείας επιδράσεως.  

Οι γιατροί του Ευαγγελισμού και όλο το προσωπικό συναισθανόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασης αλλά και την σπουδαιότητα των ασθενών -πρόκειται για δύο σημαντικούς  Προκαθήμενους  της Ορθόδοξης Εκκλησίας – τους χορηγούν όλα τα απαραίτητα φάρμακα που θα εξουδετερώσουν  τον ιό για να επιστρέψουν στα καθήκοντα τους. 

Ο Αρχιεπίσκοπος  Ιερώνυμος ως γνωστόν  είναι  στη ΜΑΦ (μονάδα αυξημένης φροντίδας ) και όχι στην Εντατική. Έχει  άριστη επικοινωνία με όσους τον βλέπουν ή επικοινωνούν μαζί του τηλεφωνικά.  

Μάλιστα  ζητά να μάθει από τους συνομιλητές του  τι γίνεται στον έξω κόσμο.. Προφανώς θα ήθελε να ξέρει  αν έχουν  αρχίσει να ακονίζονται τα μαχαίρια απο τους δελφίνους για την επόμενη μέρα και αν ακούγεται τίποτα από αυτά.Και ναι μεν μπορεί να άρχισαν να κινούνται υπόγεια και στα μουλωχτά αλλά ακόμη δεν έχουν βγει όλα αυτά στην επιφάνεια.  Εμείς να πούμε ότι θα περιμένουν για καιρό γιατί ο Ιερώνυμος όπως όλα δείχνουν θα βγει δυνατός και υγιής από αυτή την περιπέτεια 

Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι. Ο οργανισμός του αντιδρά θετικά  και αν όλα πάνε καλά δεν αποκλείεται- όπως μας είπαν – μέχρι το τέλος της  επόμενης εβδομάδας  πιθανόν να εξέλθει του Ευαγγελισμού. Σύμφωνα με στενό συνεργάτη του Αρχιεπισκόπου τα όσα δημοσιεύθηκαν σχετικά με αναζήτηση του φαρμάκου μπαμλανιβιμάμπη στις ΗΠΑ, δεν επιβεβαιώνεται.

Αυτή τη στιγμή ο μόνος άνθρωπος που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Προκαθημένου της Ελλαδικής Εκκλησίας είναι ο επί σειρά ετών έμπιστος οδηγός του Βλάσης Καρανικολάου.

Ύστερα από προσωπικό αίτημα του Αρχιεπισκόπου, ο κ. Καρανικολάου έχει λάβει ειδική άδεια και φορώντας τον εξειδικευμένο εξοπλισμό με τον οποίο είναι ντυμένοι γιατροί και νοσηλευτές, βρίσκεται δίπλα στον Αρχιεπίσκοπο.