Αρχιεπίσκοπος ‘Είναι πρωτόγνωρα αυτά τα φαινόμενα της βίας

Spread the love

Τους Μητροπολίτες που δέχθηκαν πριν από λίγο επίθεση με βιτριόλι από κληρικό, επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

  • Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας των Αρχιερέων, καθώς και για την κατάσταση των δύο κληρικών των Συνοδικών Δικαστηρίων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Μητροπολίτες Κηφισίας και Κονίτσης τραυματίστηκαν στην περιοχή του ματιού, ο Μητροπολίτης Γουμενίσσης στο αυτί, ενώ ένας εκ των δύο κληρικών στο λαιμό.
  • AΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ: Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από αυτό τον χώρο τον υπουργό υγείας και τους συνεργάτες του που επέστρεψαν με ταχύτητα και από ότι φαίνεται πρόλαβαν πολλά πράγματα και αποφύγαμε το χειρότερο δύσκολη κατάσταση αλλά πιστεύουμε με την φροντίδα των γιατρών μας θα ξεπεραστεί η δυσκολία χρειάζεται υπομονή και ηρεμία προπάντων το γεγονός συνέβη ως εξής ο δράστης δικαζόταν για πράξεις εκτός από το λειτούργημά του. Μέσα στην απελπισία του έβγαλε την εκδικητικότητα του έχει εφοδιαστεί με βιτριόλι κάτι καύσιμο προς όλα τα μέλη του δικαστηρίου έχει περίπου επτά ή οκτώ πρόσωπα είναι αυτά είναι εκείνα τα οποία έχουνε μικρότερα εγκαύματα. με την Βοήθεια του νοσηλευτικού προσωπικού και την επίβλεψη του υπουργείου μας και του υπουργού μας. νοσηλεύονται στο Λαϊκό Νοσοκομείο εδώ πέρα και θα λάβουν τις πρώτες βοήθειες ο ένας ή διακομίζεται στην πλαστική χειρουργική του ΚΑΤ για τους άλλους δύο μητροπολίτες ανάλογα με την πορεία της υγείας τους ενδεχομένως να διακομιστούν ή στο ΚΑΤ ή στην οφθαλμολογική κλινική του Γεννηματάς.