Ενημέρωση Εφημερίων για Αιμοληψία στην Ι. Μ. Θεσσαλιώτιδος

Spread the love

Η Ιερά μας Μητρόπολη αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσης συνέστησε το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Αιμοδοσίας με την επωνυμία «Ο Άγιος Κωνσταντίνος ο εν Καππούα (Καππά) Καρδίτσης μαρτυρήσας», ώστε με την ευαισθητοποίηση και την συμβολή όλων μας να ενισχυθούν τα αποθέματα αίματος.

Ως εκ τούτου, λόγω της επικείμενης προγραμματισμένης Αιμοληψίας την 2 Δεκεμβρίου 2021 στο Αγροτικό Ιατρείο Τ.Κ. Αγίου Θεοδώρου, η οποία αφορά την Αρχιερατική Περιφέρεια Παλαμά και τις Τ.Κ. Αγίου Θεοδώρου, Μακρυχωρίου, Μυρίνης, Προδρόμου, Σταυρού, Αγίας Παρασκευής, Καρποχωρίου και Ματαράγκας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος παρέστη στη συνάντηση των Εφημερίων, που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Γοργοβιτών.

Κατά τη συνάντηση ο υπεύθυνος του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Αιμοδοσίας Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Γερούκης ενημέρωσε τους Ιερείς σχετικά.

Κλείνοντας ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε έκκληση και παράκληση, ώστε να μπορέσουν οι Ιερείς να ευαισθητοποιήσουν τους χριστιανούς για την πραγματοποίηση αυτού τους θεάρεστου και φιλάνθρωπου εγχειρήματος της Ιεράς μας Μητροπόλεως.