Η Αναστασία Κοτανίδου για Ιερώνυμο και Αναστάσιο

Spread the love

Στην κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο οποίος εισήχθη το πρωί της Πέμπτης στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Ευαγγελισμού, αναφέρθηκε η εκ των θεραπόντων ιατρών του, Αναστασία Κοτανίδου.

Η καθηγήτρια πνευμονολογίας και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, Αναστασία Κοτανίδου μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου.

«Η οξυγόνωσή του είναι πλήρως ελεγχόμενη, για αυτό το λόγο μπήκε και στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, υπό στενή παρακολούθηση», ανέφερε η Αναστασία Κοτανίδου, καθηγήτρια πνευμονολογίας και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, που νοσηλεύεται από το πρωί στον «Ευαγγελισμό» καθώς νοσεί από κορωνοϊό.

Όσον αφορά στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο που επίσης νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, η κατάστασή είναι σταθερή και υπάρχει η ελπίδα, ότι τις επόμενες ημέρες θα καταφέρει να εξέλθει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος, είχε παρουσιάσει κάποια συμπτώματα, τα οποία αυτή τη στιγμή είναι σε ύφεση.

«Είναι σταθερή η κατάστασή του», τόνισε η κα Κοτανίδου και πρόσθεσε: «ελπίζουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα τα καταφέρει να εξέλθει από τη μονάδα. Είχε παρουσιάσει κάποια συμπτώματα που αυτή τη στιγμή είναι σε ύφεση».